Boot renovatie

Het uitvoeren van een boot renovatie behoort tot één van de vele mogelijkheden van de specialisten van ’t Chique Huis. De afgelopen dertig jaar hebben wij in zowel binnen- als buitenland bewezen dat onze innovatieve manier van werken effect heeft op diverse oppervlakken. Dankzij onze manier van professioneel en duurzaam renoveren bespaart u een grote hoeveelheid kosten en tijd. Voordat we aan de slag gaan bespreken we met u welke toepassingen relevant zijn binnen de specifieke situatie.

In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk om iedere klant optimaal tevreden te stellen. Mede daarom krijgt u van ons een gegarandeerde garantie van vijf jaar na de boot renovatie. Het oppervlak van de boot ziet er weer als nieuw uit. Binnen een dag is de opknapbeurt van de boot gereed. Het voordeel is dat de rommel en het gebruikelijke ongemak u bespaard blijven. Onze werkwijze wordt geroemd doordat we zorgvuldig en met oog voor detail te werk gaan.

Op deze website vindt u diverse voorbeelden van een boot renovatie die wij voor onze rekening hebben genomen. Door middel van het invullen van het contactformulier kunt u alvast aan ons laten weten waar uw voorkeuren naar uit gaan.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkuip renoveren | Badkamer- en keukenrenovatie | Sanitair renovatie | Oud aanrechtblad | Keuken en badkamer renovatie

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!