Aanrecht maken

Binnen korte tijd een nieuw aanrecht maken behoort tot de mogelijkheden van Het Chique Huis. U kunt onze hulp inschakelen voor een groot aantal toepassingen. Zo kunnen we uw badkamer of keuken er geheel als nieuw uit laten zien. Wij maken gebruik van een innovatieve methode waarmee badkamers of keukens op professionele en duurzame worden kunnen worden gerenoveerd.

Tegen een scherpe prijs een nieuw aanrecht laten maken

Door ons een aanrecht te laten maken bespaart u een grote hoeveelheid geld welke u zou besteden aan de aanschaf van een nieuwe keuken. Een nieuw aanrecht geeft een keuken een geheel andere aanblik. Op deze manier investeert u daadwerkelijk in de omgeving waarin de keuken geplaatst staat. Met een coatingsysteem wordt een zeer slijtvaste en waterbestendige afwerking van het aanrecht gevormd. Deze afwerking is bestendig tegen zuren, vlekken en hitte. Het voordeel zit in het feit dat u geen nieuw aanrecht hoeft aan te schaffen wat geen rommel in de keuken oplevert.

Kom langs of neem contact op

Op deze website vindt u onder het kopje aanrecht diverse voorbeelden van de manier waarop we een nieuw aanrecht voor u kunnen maken. Bij vragen kunt u contact opnemen via 070 778 67 89 of langskomen bij een van onze vestigingen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Aanrecht maken | Boot renoveren | Badkuip herstellen | Douche renoveren | Badkamer- en keukenrenovatie

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!