Aanrechtblad plaatsen

Wij kunnen voor u binnen een dag een aanrechtblad plaatsen. Of u nu een nieuw blad bij ons afneemt, of een ouder blad wat u nog heeft staan door ons laat renoveren, wij zijn van alle markten thuis. Het Chique Huis maakt gebruik van een innovatief spuitprocédé, de 'Stone-Look' genaamd. Met dit coatingsysteem kunnen wij ieder oppervlak in uw keuken eenvoudig van een slijtvaste en waterbestendige afwerking voorzien. Na het coaten van uw aanrechtblad plaatsen wij het meteen voor u. Zo kunt u gelijk van uw vernieuwde keuken genieten!

Uw aanrechtblad plaatsen wij snel, duurzaam en betaalbaar

Met ons spuitprocédé wordt uw keuken voorzien van een gloednieuw aanrecht, zonder dat daar de kosten en rommel van een gebruikelijke vervanging met sloop bij komen kijken. De Stone-Look methode staat een groot aantal beschikbare kleuren toe. Zo vindt u altijd de uitvoering die het beste bij uw keuken past.

Service op maat van Het Chique Huis

Wij leveren snelle service met inbegrepen garantie, voor een vriendelijke prijs. Bent u geïnteresseerd in een renovatie van uw keuken? Bel dan voor het plaatsen van een nieuw of gerenoveerd aanrechtblad naar 070 778 67 89. Ook bij vragen over het gebruik van ons coatingsysteem voor andere oppervlakken binnen- en buitenshuis, helpt Het Chique Huis u graag verder. Kies nu voor een duurzame oplossing met de Stone-Look!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkamerrenovatie Den Haag | Badkuip renoveren | Oud aanrechtblad | Renoveren badkamer | Renovatie keuken en badkamer

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!