Aanrechtblad reparatie

Het uitvoeren van een aanrechtblad reparatie is een van de vele diensten die Het Chique Huis u te bieden heeft. Wij beschikken over een groot aantal mogelijkheden tot het uitvoeren van reparaties ten behoeve van keukens en badkamers. Met onze hulp kunnen deze ruimtes er weer als nieuw uit komen te zien. Wij vinden het belangrijk onze klanten optimaal tevreden te stellen. De garantie dat u na afloop tevreden zult zijn bieden wij u dan ook. In overleg met u komen we tot de meest geschikte oplossing wat betreft de reparatie.

Aanrechtblad beschadigd? Een reparatie is een duurzame oplossing!

Indien zich brandvlekken of scheuren in een aanrechtblad bevinden is een reparatie een goedkope maar duurzame oplossing. Wij kunnen een gedeelte van het blad repareren of het gehele blad renoveren. De afgelopen dertig jaar hebben wij in zowel Nederland als daar buiten bewezen dat onze methode innovatief en tevens kostenbesparend is. Door middel van een coatingsysteem wordt een slijtvaste en waterbestendige afwerking van het aanrechtblad gevormd. Deze werkt goed tegen zuren en hitte.

Neem contact op met onze medewerkers

Wanneer u op deze website op het kopje aanrecht klikt, verschijnt een overzicht van onze toepassingen. De aanrechtblad reparatie maakt daar een vast onderdeel van uit. U kunt alvast contact met ons opnemen door even te bellen naar 070 778 67 89.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Aanrechtblad maken | Renovatie keuken en badkamer | Keukenblad renoveren | Boot renoveren | Badkamerrenovatie Den Haag

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!