Badkamer opknappen

Met de hulp van Het Chique Huis kunt u uw badkamer tot in detail opknappen. Wij beschikken over diverse toepassingen waarmee we uw badkamer een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven. Met het inschakelen van onze hulp kan de gehele badkamer binnen één dag aan uw verwachtingen voldoen. Het voordeel van onze aanpak is dat de rommel en de kosten van een reguliere opknapbeurt u bespaard blijven.

Op innovatieve wijze uw badkamer laten opknappen

Wanneer wij een badkamer opknappen maken we gebruik van een innovatieve methode waarmee we de afgelopen dertig jaar in zowel binnen- en buitenland succes hebben geboekt. Dankzij technologisch geavanceerde materialen kunnen het ligbad, de douchebak, de tegels en de wastafel worden gerenoveerd. Tegen een betaalbare prijs heeft u opnieuw jarenlang plezier van een schitterende badkamer.

Interesse? Neem contact op!

Voordat wij een badkamer opknappen gaan we uit van een zorgvuldige procedure die doorslaggevend is voor het eindresultaat. Op basis van uw eisen en wensen gaan onze medewerkers aan de slag. Wilt u Het Chique Huis inschakelen voor het opknappen van uw badkamer? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan via 070 778 67 89 telefonisch contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkamer opknappen | Keukenblad renoveren | Keuken opknappen | Keuken en badkamer renovatie | Aanrechtblad plaatsen

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!