Badkamerrenovatie

Hebt u interesse in badkamerrenovatie zonder verbouwing en zonder torenhoge kosten? Neem dan meteen contact op met Het Chique Huis in Den Haag. Wij verzorgen hoogwaardige badkamerrenovaties tegen verrassend lage prijzen. Hierbij maken wij gebruik van een unieke, beproefde en gepatenteerde methode. Een verbouwing is niet nodig. Wij voeren de volledige badkamerrenovatie uit in slecht één dag! Vraag meteen naar de mogelijkheden.

Badkamerrenovatie? Het Chique Huis verzorgt het voor u!

Is uw badkamer verouderd en is het email beschadigd? Denkt u aan vernieuwing van de badkamer maar vindt u dit eigenlijk te duur? Met badkamerrenovatie van Het Chique Huis hoeft uw bad of douche niet vervangen te worden. Wij kunnen dankzij onze innovatieve methode uw badkamer weer als nieuw maken. Wij brengen een ijzersterke coating aan (in iedere gewenste kleur). Uw bad, douche of wastafel wordt weer glanzend en mooi. Ook tegels kunnen wij behandelen. Wij geven standaard 5 jaar garantie op badkamerrenovatie.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over badkamerrenovatie van Het Chique Huis in Den Haag zonder troep en een ingrijpende verbouwing? Wij vertellen u graag meer. Neem meteen contact met ons op door te bellen naar 070 778 6789 of kom langs bij een van onze vestigingen in Den Haag.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkamerrenovatie | Renovatie bad | Aanrecht maken | Boot renoveren | Badkuip herstellen

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!