Badkuip herstellen

Een badkuip herstellen zonder rommel, tijd en hoge kosten; het is mogelijk! Daarvoor schakelt u Het Chique Huis in. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van keuken- en badkamerrenovaties zijn wij in staat om uw badkamer of keuken soms al binnen één dag er weer als nieuw uit te laten zien. Alleen wat kleine renovatiewerkzaamheden zijn nodig. U zult versteld staan van het resultaat.

Hoe kan Het Chique Huis uw badkuip zo snel en goedkoop uw badkuip herstellen?

Wellicht denkt u nu dat het onmogelijk is zo snel en goedkoop uw badkuip te laten herstellen. Toch kan Het Chique Huis dit voor u regelen. Wij maken hiervoor gebruik van technologisch geavanceerde materialen en methoden. Zo wordt bijvoorbeeld gepatenteerd bindmiddel gebruikt, zodat het oppervlak schimmelwerend en hygiënisch wordt. Vervolgens maken wij gebruik van een speciaal spuitprocédé om uw badkuip er weer als nieuw uit te laten zien. Ook uw douchebak, wastafel, planchetten en tegels knappen wij in een handomdraai op. Vaak zijn de werkzaamheden binnen één dag afgerond. Uw oude badkuip heeft weer een frisse en nieuwe uitstraling en u heeft honderden tot zelfs duizenden euro’s bespaard.

5 jaar garantie

Wij staan honderd procent achter onze renovatiemethodes om uw badkuip te herstellen. Daarom geven wij altijd 5 jaar garantie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten herstellen van uw badkuip? Neem dan contact met ons op via 070 778 67 89.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkuip herstellen | Douche renoveren | Badkamer- en keukenrenovatie | Aanrechtblad reparatie | Coating badkamer

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!