Badkuip renoveren

Indien u uw badkuip wilt renoveren kunt u de professionele hulp inschakelen van de medewerkers van Het Chique Huis. Wij beschikken over een groot aantal toepassingen waarmee we badkamers en keukens van een geheel nieuwe uitstraling kunnen voorzien. Binnen een dag beschikt u over een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet. Wij garanderen dat u optimaal tevreden zult zijn. Voordat we aan de slag gaan bespreken we met u de mogelijkheden en voeren we een grondige reiniging uit in de badkamer.

Laat uw badkuip renoveren door een ervaren specialist

Door een badkuip te renoveren bespaart u uzelf een grote hoeveelheid kosten en tijd. Wij brengen een gepatenteerd bindmiddel aan als nieuwe coating over de bestaande oppervlakken. Op deze manier wordt het oppervlak schimmelwerend en is het eenvoudig schoon te houden. De afgelopen dertig jaar hebben we onze innovatieve methode in zowel binnen- als buitenland bewezen.

Kom langs in een van onze vestigingen

Meer informatie over een badkuip renoveren vindt u op deze website. Wij zijn op diverse plaatsen in Nederland gevestigd en tevens in België en Frankrijk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over een van onze diensten? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen: 070 778 67 89.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkuip renoveren | Oud aanrechtblad | Renoveren badkamer | Renovatie keuken en badkamer | Aanrechtblad maken

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!