Boot renoveren

Wanneer u een boot laat renoveren wilt u kunnen rekenen op vakmanschap en nauwkeurigheid. Bij Het Chique Huis gaan we uit van een optimale service naar onze klanten toe. Wij vinden het belangrijk dat zij honderd procent tevreden worden gesteld met de opknapbeurt. Voor aanvang van de renovatie bekijken we welke toepassingen vereist zijn. In overleg met u komen we tot een plan van aanpak. Binnen een dag is de opknapbeurt een feit.

Bespaar tijd en kosten door uw boot te laten renoveren

Wanneer wij uw boot renoveren bespaart u een grote hoeveelheid kosten en tijd. U krijgt niet te maken met de gebruikelijke ongemakken die bij een renovatie komen kijken. Wij werken met geavanceerde materialen zodat het betreffende oppervlak van de boot er weer als nieuw uit ziet. Een bijkomend voordeel is dat de boot voortaan beschermd is tegen diverse weersomstandigheden. De boot geeft u opnieuw jarenlang plezier en is gemakkelijk schoon te houden.

Neem contact op met Het Chique Huis

Op deze website leggen wij u uit hoe we een boot renoveren. Daarbij geven we voorbeelden van boten die wij de afgelopen jaren hebben gerenoveerd zodat u een beeld krijgt van onze werkwijze. Via het telefoonnummer 070 778 67 89 kunt u alvast contact met ons opnemen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Boot renoveren | Badkuip herstellen | Douche renoveren | Badkamer- en keukenrenovatie | Aanrechtblad reparatie

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!