Coating badkamer

Met de coating van een badkamer bespaart u uzelf een grote hoeveelheid tijd en kosten. De specialisten van Het Chique Huis werken op basis van een uniek spuitprocédé waarmee diverse oppervlakken van een badkamer kunnen worden aangepakt. Het renoveren van een badkamer gebeurt door ons op professionele en duurzame wijze. Op deze manier ziet een badkamer er weer als nieuw uit. U kunt nog gedurende een groot aantal jaren met veel plezier gebruik maken van deze ruimte.

Grondige reiniging en coating van uw badkamer

Naast de coating van een badkamer kunt u bij ons terecht voor de coating van een keuken, een boot of een camper. Wanneer u bij ons aanklopt bespreken we met u allereerst de mogelijkheden en de oplossing voor de specifieke situatie. Vervolgens gaan we aan de slag met een grondige reiniging van de badkamer waarna de coating plaatsvindt. Binnen een dag is de gehele klus geklaard. Dankzij onze werkwijze kan iedereen zich een nieuwe badkamer veroorloven.

Hygiënisch en schimmelwerend

De coating van een badkamer maakt dat ieder oppervlak hygiënisch en schimmelwerend wordt. Daarnaast is de badkamer zeer makkelijk schoon te houden. Wilt u meer weten over de diensten van Het Chique Huis? Neem dan telefonisch contact op: 070 778 67 89.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Badkuip renoveren | Oud aanrechtblad | Renoveren badkamer | Renovatie keuken en badkamer | Badkamer opknappen

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!