Douche renoveren

Laat uw douche vakkundig renoveren voor een verrassend lage prijs. Uw douche wordt weer als nieuw zonder dat er een ingrijpende verbouwing nodig is. Bovendien kunt u snel weer gebruik maken van de douche (meestal al na 24 uur). U hebt geen last van rommel, geen hoge kosten, maar bent wel verzekerd van een perfect eindresultaat!

Laat uw douche snel en deskundig renoveren

Het Chique Huis maakt gebruik van technologisch geavanceerde materialen en methoden als wij uw douche komen renoveren. Er wordt niets gesloopt en u hoeft geen nieuw sanitair te kopen. Zelfs de tegels en accessoires kunnen wij voor u onder handen nemen. Binnen één dag kunnen wij uw douche volledig renoveren! Dankzij onze unieke en exclusieve oppervlaktebehandeling heeft u in een korte tijd een schitterende en glanzende douche zonder dat u kapitalen kwijt bent! Wij geven standaard 5 jaar garantie op het resultaat.

Wilt u meer weten?

Wilt u uw douche laten renoveren en bent u benieuwd naar de methode van Het Chique Huis? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn via 070 778 6789 telefonisch bereikbaar. U kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze vestigingen in Nederland, België of Frankrijk.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Keuken opknappen | Keuken en badkamer renovatie | Aanrechtblad reparatie | Coating badkamer | Keukenblad vervangen

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!