Keukenblad renoveren

Een keukenblad renoveren is een van de vele mogelijkheden binnen het pakket aan diensten van Het Chique Huis. Wij maken gebruik van een uniek spuitprocédé waarmee diverse oppervlakken van de keuken kunnen worden gerenoveerd. Dankzij deze methode blijven hoge kosten en rommel u bespaard. Voorafgaand aan de behandeling nemen we met u de mogelijkheden door en vertellen wij wat onze toepassingen precies inhouden. De afgelopen dertig heeft onze methode in zowel binnen- als buitenland bewezen effectief te zijn.

Keukenblad in minder dan een dag laten renoveren

In de procedure van een keukenblad renoveren maken we gebruik van hightech materialen en systemen die van topkwaliteit zijn. Binnen minder dan een dag is het blad gereed en kunt u opnieuw optimaal gebruik maken van uw keuken. De eventuele brandvlekken en scheuren zijn verdwenen. Het coatingsysteem waar wij gebruik van maken is tevens goed tegen zuren, vlekken en hitte.

Keukenbladen in zestien kleuren verkrijgbaar

Op deze website ziet u een overzicht van de keukenbladen die in totaal uit zestien kleuren bestaan. Het keukenblad renoveren kan worden gezien als een ware investering in uw keuken. Door even te bellen naar 070 778 67 89 kunt u alvast kenbaar maken waar uw voorkeuren naar uit gaan.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Keukenblad renoveren | Keuken opknappen | Keuken en badkamer renovatie | Aanrechtblad plaatsen | Badkuip renoveren

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!