Keukenblad vervangen

Het is dankzij Het Chique Huis niet langer nodig om uw keukenblad geheel te vervangen als deze er niet meer mooi uitziet. Wij werken met een uniek spuitprocédé en renoveren zo bestaande oppervlakken in zowel badkamer als keuken. Onder andere hout, laminaat, kunstmarmer, keramische tegels en porselein zien er weer uit als nieuw na een behandeling van Het Chique Huis. Het kan onder andere worden toegepast op badkuipen, wastafels, keukenkastjes en werkbladen. Zo hoeft u niet uw badkamermeubilair, keukenkastjes of werkblad te vervangen.

Keukenblad versleten? Kies voor de Stone-look in plaats van het vervangen

Na verloop van tijd kunnen er brandvlekken, krassen en scheuren ontstaan op uw keukenblad. U hoeft het werkblad dan echter niet meteen te vervangen. De oplossing is de zogenaamde Stone-look. Zonder het keukenblad te vervangen kan het door middel van ons unieke spuitprocédé gerepareerd worden. Het is een coatingsysteem dat zorgt voor een slijtvaste, waterbestendige en duurzame afwerking. Bovendien is uw werkblad zo beschermd tegen zuren, vlekken en hitte. U kunt kiezen uit meerdere Stone-Look kleuren.

Renovatie van de rest van uw keuken

Als u uw keukenblad wilt vervangen of renoveren, kunt u ook meteen de rest van uw keuken aanpakken. Onze spuitprocédé is ook geschikt voor andere onderdelen van uw keuken. Zo zien ook uw keukenkasten, deuren en ladefronten er weer uit als nieuw na onze speciale oppervlaktebehandeling. Keukenaccessoires zien er na een uitgekiende coating weer mooi uit. Het kost vaak maar enkele dagen om uw keuken geheel te renoveren. Dat is veel sneller dan wanneer u het werkblad en de overige keukenonderdelen zou vervangen.

Flinke besparing

Het opknappen van uw keukenblad gaat niet alleen veel sneller dan het vervangen ervan. Het zorgt ook nog eens voor een flinke besparing. U bespaart op deze manier gerust duizenden euro's en toch ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Laat het vervangen van uw werkblad dus achterwege en kies voor de unieke renovatiemethode van Het Chique Huis. Als u onze hulp wilt inschakelen, kunt u bellen naar 070 778 67 89.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Oud aanrechtblad | Renoveren badkamer | Renovatie keuken en badkamer | Badkamer opknappen | Keukenblad renoveren

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!