Oud aanrechtblad

Wie over een oud aanrechtblad beschikt kan de professionele hulp inschakelen van de medewerkers van Het Chique Huis. Wij maken gebruik van een innovatieve methode waarmee we ieder oppervlak van een keuken kunnen renoveren. Ons unieke spuitprocédé maakt dat zowel keukens als badkamers er binnen korte tijd weer als nieuw uitzien. Deze manier van werken heeft tot gevolg dat u een grote hoeveelheid tijd en hoge kosten bespaart. De afgelopen jaren hebben we bewezen dat onze werkwijze effectief is en een optimaal resultaat oplevert.

Oud aanrechtblad laten repareren en renoveren door een specialist

Een oud aanrechtblad kan door ons op eenvoudige wijze worden vervangen. Het oude aanrechtblad kan brandvlekken of scheuren vertonen waardoor u er op uitgekeken bent. Wij kunnen het aanrechtblad repareren maar tevens renoveren. Het systeem waar wij mee werken vormt een zeer slijtvaste en waterbestendige afwerking. Een bijkomend voordeel is dat de afwerking zeer goed werkt tegen zuren, vlekken en hitte.

Kies uit verschillende kleuren

Op deze website vindt u een overzicht in kleuren waaruit u kunt kiezen wanneer u uw oud aanrechtblad wilt vervangen. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan via 070 778 67 89 telefonisch contact op met onze medewerkers of breng een bezoek aan een van onze vestigingen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Boot renoveren | Badkuip herstellen | Douche renoveren | Badkamer- en keukenrenovatie | Boot renovatie

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!