Renovatie bad

Renovatie van uw bad kan deskundig en snel worden gerealiseerd door Het Chique Huis in Den Haag. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waarmee wij vakkundig de renovatie van uw bad kunnen uitvoeren. Voor de renovatie is geen ingrijpende verbouwing nodig. Het bad hoeft niet vervangen te worden en toch wordt het weer als nieuw! Geen rommel, geen hoge kosten!

De renovatie van uw bad snel en deskundig

Is uw bad beschadigd? Kies dan voor een hoogwaardige renovatie van uw bad of uw gehele badkamer. We maken het bad goed schoon en daarna repareren wij krassen of barsten. Daarna brengen we een speciale chemische verbinding aan die zich chemisch hecht aan de nieuwe laag, waardoor een moleculaire verbinding ontstaat. Deze innovatieve methode voor sanitairrenovatie is exclusief voor Het Chique Huis ontwikkeld en is zeer effectief en geeft een zeer fraai resultaat. Het bad is mooi en glanzend en ziet er uit als nieuw na renovatie. Wij bieden u 5 jaar garantie!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bad renovatie van Het Chique Huis in Den Haag? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op door even te bellen naar 070 778 6789 of kom langs in een van onze vestigingen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Renovatie bad | Aanrecht maken | Boot renoveren | Badkuip herstellen | Douche renoveren

Neem contact op!

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Een medewerker van 't Chique huis zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden met * zijn verplicht

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!