Renoveren keukens

Het snel en vakkundig renoveren van keukens zonder stof en troep is de specialiteit van Het Chique Huis in Den Haag. Bij deze manier van renoveren is geen verbouwing nodig en toch worden keukens als nieuw! Bovendien bent u geen duizenden euro's kwijt voor een volledig nieuwe keuken. Profiteer ook van onze unieke mogelijkheden en neem contact op met Het Chique Huis.

Renoveren van keukens zonder verbouwing

Meestal gaat het renoveren van keukens gepaard met hoge kosten en veel rommel en stof. Maar dat hoeft niet dankzij de innovatieve methode van Het Chique Huis. Wij kunnen keukens renoveren zonder ingrijpende verbouwing. Dit doen wij door gebruik te maken van een nieuwe methode waarbij wij vele verschillende materialen kunnen voorzien van een hoogwaardige en ijzersterke coating. Deze coating kan worden aangebracht op de bestaande deurtjes en ladefronten. Ook het aanrecht en keukenaccessoires kunnen behandeld worden en zien er daarna als nieuw uit. Het renoveren van keukens neemt niet meer dan een paar dagen in beslag. U kunt dus heel snel genieten van een perfect afgewerkte keuken tegen zeer lage kosten!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze methode voor het renoveren van keukens? Vraag er gerust naar en neem contact met ons op door even te bellen naar 070 778 6789.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Renoveren badkamer | Renovatie keuken en badkamer | Badkamer opknappen | Keukenblad renoveren | Keuken opknappen

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!