Sanitair renovatie

De mogelijkheden van Het Chique Huis op het gebied van sanitair renovatie zijn zeer uitgebreid. In de uitvoering van ons werk maken wij gebruik van een innovatieve methode waarmee we bestaande oppervlakken in bijvoorbeeld een badkamer of een keuken kunnen renoveren zodat deze er weer als nieuw uitzien. Op deze manier besteedt u aanzienlijk minder geld en tijd dan het geval is bij een reguliere renovatie. Inmiddels beschikken we over meer dan dertig jaar ervaring in ons vakgebied en heeft onze werkwijze in zowel binnen- als buitenland bewezen effectief te zijn.

Sanitair renovatie met hightech materialen

Bij een sanitair renovatie werken wij met hightech materialen en systemen welke van topkwaliteit zijn. De speciale oppervlaktebehandeling zorgt dat de ruimte er weer als nieuw uitziet. De renovatie is binnen enkele dagen gereed. De coating in een badkamer maakt dat het betreffende oppervlak schimmelwerend en hygiënisch is. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden. In een keuken zien alle keukenkasten, deuren en ladefronten er na de renovatie uit zoals in het begin.

Vijf jaar garantie

Op iedere sanitair renovatie geven wij een garantie van vijf jaar. Op deze website kunt u lezen hoe wij precies te werk gaan. Wanneer u belt naar 070 778 67 89 of langskomt in een van onze vestigingen kunt u alvast aan ons kenbaar maken waar uw voorkeuren naar uitgaan.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Coating badkamer | Keukenblad vervangen | Renoveren keukens | Badkamerrenovatie Den Haag | Boot renoveren

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Chique huis door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op

DUURZAME RENOVATIE VAN BADKAMERS EN KEUKENS

SLOPEN HOEFT NIET MEER!