Schimmel

Schimmelverwijdering
Uit ervaring weten wij dat twee op de tien huizen op tien over een raam in de badkamer beschikken, en drie op de tien huizen over een degelijk functionerende ventilatie.”Schimmel” is echter onvermijdelijk! Zelfs als gebarsten wandtegels vervangen worden door nieuwe komt schimmel na enkele jaren terug.

DAARVOOR HEBBEN WIJ DE OPLOSSING
Gebruik makend van een uniek spuitprocede en technologisch geavanceerde materialen restaureert Het Chique Huis uw tegels en sanitair. Het resultaat: de oppervlaktes van WAND- OF VLOERTEGELS krijgen de uitstraling alsof deze vervangen zijn door nieuw materiaal. Het verschil is niet te zien! Een groot voordeel is bovendien dat de voegen waterafstotend worden en daardoor veel gemakkelijker schoon te maken zijn, ook SCHIMMEL KRIJGT ZO GEEN KANS!

Voor de renovatie van badkamers gebruiken wij alleen het beste materiaal, namelijk een polyurethaan coating speciaal geïmporteerd uit Amerika, die over de voor dit doel noodzakelijke hardheid beschikt en tevens volledig waterresistent is. Bovendien wordt ons innovatieve bindmiddel, een gepatenteerd twee-componentenproduct, al 29 jaar in Amerika gebruikt en over de hele wereld getest.

De gepatenteerde en hoogtechnologische werkwijze van Het Chique Huis zorgt ervoor dat wij u een garantie tot 5 jaar kunnen aanbieden. Het spreekt vanzelf dat wij u ook eenvoudige tips en advies inzake onderhoud meegeven.